Титиз България

Фирма "ТИТИЗ БГ" ООД е създадена в гр.Пловдив през 2009 г. с предмет на дейност внос и търговия в границите на България с богата гама перилни и почистващи препарати, козметика, хартия и други стоки с марките TITIZ, PERI, CLEAN & SHINE, MODALINE PROFESSIONAL, SPONY LINE, RORAX, B&G, произвеждани от фабриките на Titiz Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Sanayı ve Ticaret LTD.Şti., част от турския BİNGÜL HOLDİNG.

Продуктите ни се произвеждат в нови модерни фабрики в Истанбул, Турция и се изнасят в над 30 държави в Европа, Азия и Африка. Предназначени са както за домакинствата, така и за професионална употреба в ХОРЕКА сектора.

Фирмата разполага със складова база в гр.Пловдив и предлага доставки до клиента със собствен транспорт. Освен вече утвърдени наши дистрибутори и клиенти, ние работим за разширяване и разрастване на фирмата, постепенно изграждаме мрежа от дистрибутори в цялата страна.

Осигуряваме добра маркетингова стратегия в подкрепа на стоките, организираме промоционални кампании. С коректното си отношение към всеки клиент, добрите условия за печеливш бизнес и високото качество на стоките, фирмата ни е предпочитан партньор.